Aukcija slika Things To Know Before You Buy

Kao vodeća on the internet aukcijska kuća za rabljene strojeve, Surplex postavlja standarde već punih twenty godina. Ostvarite korist od tržišno utemeljenih procjena naših eksperata za rabljene strojeve i oslonite se na našu posvećenu korisničku službu.

Naš tim profesionalaca određuje tržišne cijene koje vrlo često nadmašuju opće procjene. Nudimo Vam direktnu kupovinu po fer uvjetima, nekompliciranu obradu plaćanja kao i personaliziranu prodajnu strategiju. Naša briga je Vaš uspjeh. 

Veoma sam zadovoljan današnjom aukcijom koja je prošla i bolje nego što smo očekivali i nadam se da će se ovako povoljan development nastaviti i u budućnosti - rekao je Stevo Marušić.

Informacije objavljene na portalu potiču iz javno dostupnih izvora podataka. Ne odgovaramo za tačnost i istinitost dokumenata ili greške koje se mogu javiti prilikom preuzimanja istih.

Osim metala svakodnevno organiziramo aukcije industrijske opreme za obradu drva, pa tako na našoj stranici možete nabaviti strojeve za obradu ploča, blanjanje i stolariju.

Javna prodaja objavljuje se u najmanje jednom dnevnom listu, čija se distribucija vrši na celom carinskom području, najkasnije osam dana pre dana javne prodaje.

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Na upisanu e-mail adresu je poslan connection za potvrdu prijave.

„Galerije sada imaju problem. Previše je umjetnina, a premalo kupaca spremnih da rizikuju kupujući djela novih ili manje poznatih autora. Mnoge galerije su prisiljene da smanje cijene, a neke su prestale sa radom“, javlja reporter Al Jazeere Neave Barker.

Božidar Jovković iz Pančeva je za one.801.000 dinara od Republike Srbije kupio vozilo koje je, kako je saznao kasnije, ulazeći u Crnu Goru, kradeno. Božidar kaže da je u Večernjim novostima 2012. godine online video oglas da Carinarnica Kraljevo prodaje vozila na aukciji. - Pošto je mene interesovalo kamper vozilo, na tom spisku se nalazilo jedno takvo vozilo, pa sam otišao da pogledam - kaže Božidar za Potrošački savetnik. Božidaru se, kako on navodi, dopao Fiat Ducato i on je uspeo da ga kupi na licitaciji. Božidar navodi more info da je u vozilo uložio oko 450 hiljada dinara i prve godine tim vozilom išao u inostranstvo.

Ako u toku javne prodaje početna cena robe dostigne iznos koji je one hundred% veći od početne cene, Komisija će izvršiti naplatu dodatne kaucije u gotovom novcu, dinarski, u iznosu koji sa već uplaćenom kaucijom čini thirty% od postignute cene. Zbog toga je potrebno da licitant kod sebe ima gotov novac u slučaju naplate dodatne kaucije.

novembra organizuje humanitarnu aukciju slika "Iz privatnih kolekcija poznatih – našoj deci na dar". Aukcija će biti održana u svečanoj sali Skupštine grada Beograda sa početkom u twelve časova.

- Cene su u prethodnom periodu korigovane saglasno tržištu, a na licitaciji se pokazalo da su svi click here preduzeti koraci imali efekta i doprineli uspešnom nadmetanju. Na današnjem spisku nepokretnosti našli su se stanovi za koje ranije nije pokazano interesovanje, a dodati su i novi, što je sve zajedno click here doprinelo da licitacija prođe veoma uspešno - rekla je ona i dodala da će na narednoj licitaciji biti ponuđeno preostalih fourteen here stanova.

Prva javna prodaja može se održati samo ako na njoj učestvuju najmanje tri ponuđača, koja su blagovremeno uplatila kauciju.

Kineska umjetnost i antikviteti an aukcijama postižu cijene od tri do 30 puta veće od procijenjene vrijednost i u Unhappy-u i u Hong Kongu. Ali kao i uvijek postoje problemmi, krivotvorene slike, podizanje cijene tokom aukcije od prodavača ili umjetnika, visoke cijene za osrednju umjetnost gdje postoji sumnja u legalni transpef novca prilikom ucjena. Ali najgore u svemu je neplaćanje visoko postignutih cijena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *